Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπηρεσία Ενέργειας

Ανακοινώσεις


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Ημερίδα με θέμα «Fuel Price Comparison for Consumers»
Η Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Fuel Price Comparison for Consumers», που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Ελεγκτικής Υπηρεσίας (Δεληγιώργη 6, 1066, Λευκωσία) και ώρα 9:30-12:00.

Από το 2020 και μετά, οι καταναλωτές θα μπορούν να συγκρίνουν άμεσα τις τιμές των εναλλακτικών οδικών καυσίμων, όπως την ηλεκτρική ενέργεια, με τις τιμές των συμβατικών καυσίμων, σε μια κοινή μονάδα, €/100 km. Οι πληροφορίες θα παρέχονται στους καταναλωτές σε σταθμούς εφοδιασμού / φόρτισης /πρατήρια καυσίμων και μέσω ψηφιακών εργαλείων.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος υποστηρικτικής δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης «FPC4Consumers», που σκοπό έχει να καθορίσει τη μορφή, το περιεχόμενο και τη θέση όλων των σχετικών πληροφοριών που θα απευθύνονται στους καταναλωτές. Επίσης, στα πλαίσια του προγράμματος θα διεξαχθούν πιλοτικές δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών και την αξιολόγηση της κατανόησης, αντίδρασης και συμπεριφοράς τους.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού και των εμπλεκόμενων μερών για το νομοθετικό πλαίσιο και τις σχετικές υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτό, για τη μεθοδολογία υπολογισμού της κοινής μονάδας €/100 km των καυσίμων, καθώς επίσης για τις δράσεις του προγράμματος.

Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας, στο τηλέφωνο 24816160 ή πατώντας εδώ.

Για την ημερήσια διάταξη πατήστε εδώ.
Σχέδια Χορηγιών

Απαιτήσεις Προιόντων 

Μητρώα

Σύστημα Ενεργειακής Πιστοποίησης Κτιρίων

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Facebook Gr

Twitter-Gr