Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Παρατηρητήρια ΤιμώνΠαρατηρητήριο Τιμών Λιανικής Πώλησης Υγραερίου (10 κιλών) 25.09.2015


Στο πλαίσιο της παρακολούθησης της λειτουργίας της αγοράς του λιανικού εμπορίου και της πληροφόρησης των καταναλωτών, η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών έχει ολοκληρώσει τη νέα έρευνα της για συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα επίπεδα τιμών λιανικής πώλησης υγραερίου (10 κιλών) από 186 υποστατικά (καταστήματα και πρατήρια πώλησης πετρελαιοειδών) από τις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου στις 25.09.2015.

Στους Πίνακες που επισυνάπτονται περιλαμβάνονται οι ελάχιστες/ μέγιστες λιανικές τιμές πώλησης καθώς επίσης και στατιστικά στοιχεία λιανικών τιμών πώλησης του προηγούμενου παρατηρητηρίου που έγινε στις 16.01.2015.

Στους Πίνακες περιλαμβάνονται και οι λιανικές τιμές που πωλούνται από την πλειοψηφία των υποστατικών σε κάθε επαρχία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των περιπτώσεων που αφορούν την πλειοψηφία των υποστατικών) καθώς επίσης και τα υποστατικά που πωλούν τις φθηνότερες λιανικές τιμές πώλησης υγραερίου (10 κιλών) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ανά επαρχία.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Παρατηρητηρίου ανοίξτε τα πιο κάτω αρχεία.Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΑνακοίνωση-Παρατηρητήριο Υγραερίου 10 kg 250915.pdf
Κατεβάστε το αρχείο τύπου ExcelParatiritirio Ygraeriou_10kg_(Katastimata)_250915.xls
Κατεβάστε το αρχείο τύπου ExcelParatiritirio Ygraeriou_10Kg_(Pratiria)_25.09.15.xls
Κατεβάστε το αρχείο τύπου ExcelParatiritirio Ygraeriou_10Kg_(Pratiria)_250915.xls

Εναλλακτική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών

Οργανωμένα Ταξίδια

Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων

Αναγραφή τιμών - Οδηγός για επιχειρήσεις

Εβδομαδιαίο Δελτίο Επισκόπησης Τιμών Καυσίμων

Τιμές καυσίμων - Συχνές ερωτήσεις

Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Κύπρου

Διαδικτυακή Πύλη

Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας

BREXIT