Ανακοινώσεις


Ενημερωτική Ημερίδα "Νομικές Ρυθμιστικές Πτυχές Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Βέλτιστες Πρακτικές στη Χρήση της Ψηφιακής Τεχνολογίας" - 24/10/2016

Πληροφορείστε ότι το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στα πλαίσια της στρατηγικής δράσης για προώθησης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο, διοργανώνει στις 18 Νοεμβρίου, 2016 ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις νομικές ρυθμιστικές πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου και βέλτιστες πρακτικές στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση των επιχειρήσεων για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς να επισημάνει τις νομικές υποχρεώσεις για εμπορικές συναλλαγές που διενεργούνται μέσω διαδικτύου.

Η ημερίδα απευθύνεται σε οργανωμένα επιχειρηματικά σύνολα της Κύπρου, καθώς σε επαγγελματικούς συνδέσμους/ενώσεις και σε ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται ή που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα, επισκεφτείτε τον ιστοχώρο του προγράμματος "Επιχειρείτε Διαδικτυακά".