ΧαιρετισμόςΓιώργος Λακκοτρύπης

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Το Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων, περιλαμβανομένων τομέων όπως η ενέργεια, το εμπόριο, η βιομηχανία και η προστασίας των καταναλωτών.

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας έχει διαμορφώσει ένα φιλόδοξο Στρατηγικό Σχέδιο για την περίοδο 2017-2019, στο οποίο καθορίζονται οι ακόλουθες στρατηγικές επιδιώξεις:
1. Βέλτιστη αξιοποίηση των υδρογονανθράκων.
2. Διασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού της Κύπρου.
3. Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης.
4. Ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και βελτίωση της αποδοτικότητας των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Στόχος της ιστοσελίδας αυτής είναι να ενισχύσει την πληροφόρηση των πολιτών και επιχειρήσεων για τις αρμοδιότητες και δράσεις του Υπουργείου, καθώς και να διευκολύνει την επικοινωνία μαζί σας. Είμαι σίγουρος, ότι αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία θα συμβάλλει στην κατάθεση των δικών σας απόψεων και εισηγήσεων, στοιχείο που θα ενισχύσει την προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει το Υπουργείο.

Επιδίωξη μου είναι η ενδυνάμωση της συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού περισσότερη διαφάνεια και μεγαλύτερη υποχρέωση για λογοδοσία.


Φιλικά,

Γιώργος ΛακκοτρύπηςTWEETS ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Επιστροφή στην αρχή